top of page
Interieur Grand Canyon Hymer rent & away

Camper met hefdak

De Hymer Car Grand Canyon,  De Ayers Rock, De Yosemite Hymer camper... één ding hebben ze allemaal gemeen, ze zijn compact, hebben alle luxe én zijn uitgerust met hefdak. 

Wie ons een beetje kent weet dat wij hier een grote fan van zijn. Een bed is eigenlijk 15 cm matras en voor de rest heel veel lucht. Als je er voor kan voor zorgen dat je plaats wint om te rijden maar toch genoeg plaats hebt om te slapen dan heb je een win-win. Daarmee zijn wij zo fan van het hefdak, slaapdak of pop-up dak. In enkele seconden is je bed klaar. 

Bovendien vinden wij slapen in het hefdak zalig, wakker worden met het gefluit van de vogeltjes of kabbelend beekje. Het is een tent-gevoel zonder dat je je tent hoeft op te zetten. 

Het hefdak beschikt over ramen met een muggenraam en verduistering dus het is goed donker om te slapen. 

De hymer campers zijn daarmee compact maar dankzij he hefdak win je dus erg veel ruimte.

Het rijcomfort is me de hymer camper optimaal, niet te groot voor de kleine straatjes in het zuiden, hij rijdt vlot op de autosnelweg net als een bestelwagen. Ook parkeren met deze camper is veel handiger dan een grote mobilhome. 

Het hefdak heeft ook een valbescherming voor kleine kinderen. Onze meisjes slapen in het bed beneden, zij vinden dat super gezellig in hun hoekje. Maar als ze 's morgens toch even komen knuffelen kan je het veilig dicht maken. 

Foto's exterieur camper

Foto's interieur camper