top of page
IMG_5912.jpg

Our Story

Wij zijn An en Jo... to boldly go....

Met liefde voor reizen

ons gezinnetje

Wij houden van de ongerepte natuur. Hoe minder mensen er zijn, des te leuker wij het vinden. We beklimmen bergen of duiken in de Noorse fjorden. 

Onze dochters zoeken al mee naar een geschikt slaapplaatsje. Ze spelen rond de campervan met steentjes, bloemetjes of in een riviertje. 

Dankzij de zonnepanelen zijn we niet gebonden aan campings. Wij zijn dol op deze manier van reizen en daar willen we jullie graag laten van mee genieten. 

JO

In 2010 zijn wij met ons tweetjes en een Nissan Patrol van bijna 30 jaar oud op wereldreis vertrokken.

 

We hebben de Patrol toen uitgerust met een nieuw slaapdak. Dit was de beste beslissing ooit! Gedurende 15 maand hebben wij er steeds met plezier in geslapen, zowel in Siberië als de woestijn van Soedan.

 

an en jo in egypte

Toen 8 maand na onze terugkeer ons dochtertje geboren werd, was het even paniek want er was geen zitplaats voor haar.

Dan hebben we onze eerste Marco Polo aangeschaft. Hetzelfde principe met slaapdak maar een pak luxueuzer en comfortabeler dan de oude Patrol en veel meer geschikt voor onze Europese wegen.

 

Toen ons tweede dochtertje geboren werd zijn we gezwicht voor de Hymercar, een beetje ruimer en met 4 vaste slaapplaatsen nog steeds met slaapdak.

2 campers

Jo heeft voor onze wereldreis 15 jaar ervaring op gedaan als mecanicien. Na onze reis is hij zelfstandige elektricien geworden. 

De beste combinatie dus om onze Campervans uit te rusten en te onderhouden. 

Deze zijn pico bello in orde. Zijn passie voor reizen en bergsport krijg je er bij. 

Herzele, hier start je avontuur

bottom of page