top of page

Duitsland, verrassend tof met de camper!

Bijgewerkt op: 19 mei 2021

Geen idee waarom maar wij gaan steeds richting Frankrijk. Omdat het weer er beter uitzag in Duitsland zijn we maar richting Moezel gereden. Wat een toffe verrassing.


Op Park4Night hadden we een plekje gevonden vlak naast de Moezel. We kochten er een flesje wijn bij de eigenaar en de pistolettjes lagen 's morgens op ons trapje. Er zijn slechts 5 plaatsjes dicht naast elkaar maar we stonden wel vlak bij het water. Ideaal om een fietstocht langs het te starten, Chloé zat toen voor het eerst in de fietskar.


De dag nadien gingen we naar Trier, De oudste stad van Duitsland en bezochten enkele bouwwerken uit de Romeinse tijd. Vele monumenten staan op de werelderfgoedlijst van de UNESCO
We reden door naar Losheim am See, waar het zalig vertoeven was in het voorjaarszonnetje. met een hele toffe speeltuin en we konden bootje varen op het meer.Slapen deden we op de parking/ camperplaats vlak bij het meer, waar we zo goed als alleen waren. Zo tof!


Onze volgende stop was de saarschleife met boomtoppenpad tot ver boven de bomen en zalig uitzicht over de kronkelende Saar.86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page