top of page

Fietsparadijs Limburg

Met Hemelvaart trokken we met onze Hymer camper naar Limburg! Eindelijk zijn we eens weg, zo lang geleden!

We reden naar Micro Camping de Krekelwei. Aan de rand van Bilzer bos. Zalig rustig met het gefluit van vogels en krekels. De kindjes mochten overal rond lopen en de diertjes (schaapjes, pauw, kipjes...) bezoeken.Vlakbij is een fietsknooppunt, wij zijn de dag nadien een dagje naar het blotenvoetenpad gefietst.
En omdat het er zo goed was besloten we nog een nachtje te blijven. Anke, Dirk en de jongens, die met één van onze andere busjes op zwier waren in Limburg, komen ook opdagen.We vertrokken terug op de camping met onze fietsen richting Alden Biesen. We zijn echt onder de indruk van het Limburgse Fietsnetwerk. We vertrokken op het kasteel en deden de kinderwandeling. Eerlijk toegeven dat de blotenvoeten wandeling een pak meer succes had.Pinksterweekend trokken we terug naar Limburg... deze keer gingen we naar Lommel om te fietsen tussen de bomen.

We vertrokken 's avonds nog en overnachten op de parking vlak bij het bos. Dit plekje vonden we op Park4night en was prima voor de nacht. Linde, Kristof, Leander en Tim waren met één van onze andere campers op stap,... samen trekken we 's morgens naar het boomtoppen fietspad, dat was maar 600m van waar we sliepen we waren er dus snel bij.

Om te overnachten trokken we naar Borgloon bij de fruitboerDe man was nog maar net gestart met zijn camper plekje en had al veel succes maar doordat wij geen stroom nodig hebben ( lang leve de zonnepanelen :) mochten wij achteraan staan en was het net alsof we er alleen waren. Flesje gekoelde champagne kochten we er met plezier.Jo is al expert pannenkoeken bakker op de camping intussen..Ons plan was bij borgloon ook een fietstocht te doen onderander naar het houten doorkijk kerkje maar het weer zat toch echt niet mee die ochtend en we zijn naar bokrijk gereden.

Waar de kinderen in de voormiddag de knutsel ateliers gedaan hebben en na de middag is het zonnetje er toch doorgekomen.
Ines Hervé en Anna zetten onze fietstocht verder in Limburg...


Ze logeerden op het terrein van het event kasteel Kokima

Op het domein van het kasteel waren tal van activiteiten.
Vandaar uit fietsten ze eerst naar het Gallo Romeins museum in Tongeren.

En gingen de dag nadien fietsen door het water in Bokrijk.Toch niet nat geworden hé! Bedankt voor de mooie foto's.


86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page