top of page

Fietsparadijs Limburg

Met Hemelvaart trokken we met onze Hymer camper naar Limburg! Eindelijk zijn we eens weg, zo lang geleden!

We reden naar Micro Camping de Krekelwei. Aan de rand van Bilzer bos. Zalig rustig met het gefluit van vogels en krekels. De kindjes mochten overal rond lopen en de diertjes (schaapjes, pauw, kipjes...) bezoeken.Vlakbij is een fietsknooppunt, wij zijn de dag nadien een dagje naar het blotenvoetenpad gefietst.
En omdat het er zo goed was besloten we nog een nachtje te blijven. Anke, Dirk en de jongens, die met één van onze andere busjes op zwier waren in Limburg, komen ook opdagen.We vertrokken terug op de camping met onze fietsen richting Alden Biesen. We zijn echt onder de indruk van het Limburgse Fietsnetwerk. We vertrokken op het kasteel en deden de kinderwandeling. Eerlijk toegeven dat de blotenvoeten wandeling een pak meer succes had.Pinksterweekend trokken we terug naar Limburg... deze keer gingen we naar Lommel om te fietsen tussen de bomen.

We vertrokken 's avonds nog en overnachten op de parking vlak bij het bos. Dit plekje vonden we op Park4night en was prima voor de nacht. Linde, Kristof, Leander en Tim waren met één van onze andere campers op stap,... samen trekken we 's morgens naar het boomtoppen fietspad, dat was maar 600m van waar we sliepen we waren er dus snel bij.